Tuindesign & Architectuur

Tuininrichting en verkoop van tuinmeubelen

 

BVBA Kristof Berte, Tuinaanleg, Snoeiwerk, Zwemvijvers, Oostakker, Gent, Tuinontwerp en Tuinonderhoud.
Tuinen, tuinaanleg en onderhoud zijn mijn passie. Sinds 2002 heb ik van mijn passie mijn beroep gemaakt en wend ik mijn ervaring aan om de wensen van mijn klanten te realiseren. Een tuin is een plaats om te ontspannen, te genieten en te leven. In ons tuinontwerp, modern of landelijk, gaan we samen met de klant op zoek naar de juiste middelen om deze plaats te creëren. Voor elk budget zoeken wij naar een gepast ontwerp. We werken met kwalitatieve materialen die weinig onderhoud vergen en bestand zijn tegen elk weertype. We geven onze klanten advies en handige tips om de tuin te onderhouden zodat onze klanten vele jaren kunnen genieten van hun tuin zonder extra kosten. Eens uw tuin gerealiseerd is, kan u steeds beroep op ons doen voor het onderhoud van uw tuin. We bieden onze klant een totaalpakket aan: ontwerp, aanleg en onderhoud. U kan tevens bij ons terecht voor allerhande snoeiwerk en de aanleg van uw zwemvijver. Heeft u meer vragen, neem dan een kijkje onderaan deze pagina. We zijn gevestigd in Oostakker GENT.
Tuinfirma Vilain Guy Garden Styling brengt elke tuin tot leven.
Vilain guy garden styling. Erkend tuinaannemer uit Gent met 25 jaar ervaring voor alle werken in en rond uw tuin in regio Oost-Vlaanderen. Van tuinontwerp en tuinaanleg tot en met het plaatsen van groendaken, vijvers, tuinomheiningen en verhardingen zoals opritten en terrassen.
Tuinaanleg onderhoud Gent goudengids.be.
Land van Waaslaan 90, 9040 Sint-Amandsberg Gent. TUINAANLEG EN ONDERHOUD. Parkings opritten Aanleg van. Vijvers Aanleg Toebeh. Terrassen in hout. Bezoek onze webpagina. 5 De Keukeleire Tim. Valeer Van Kerkhovestraat 10, 9940 Sleidinge Evergem. Tuinonderhoud en tuinaanleg. Bezoek onze webpagina.
HORTUM.
Hortum tuinaanleg onderhoud is een jong bedrijf uit Sint-Amandsberg, Gent die reeds ook actief is in en rond de gemeente Ellezelles Henegouwen. Wij werken steeds met DUURZAME en ECOLOGISCHE materialen en producten. ONTWERP, AANLEG en ONDERHOUD van TUINEN, TERASSEN, OPRITTEN.
Home.
al tientallen jaren een gevestigde waarde in de groensector. Wij bieden u dé perfecte service.: vakkundige en snelle uitvoering. correct, stipt en efficiënt. voor elk budget de gepaste oplossing. ervaren en gespecialiseerd personeel. uitgebreid en jong machinepark. Het Tuinaanleg Antoine Bauwens-team.
Siertuinen Swinnen tuinaanleg en onderhoud in Gent en omstreken.
Meer over tuinaanleg. Gras maaien, verfraaiingen, snoeiwerken. voor ons is het dagelijkse kost. Onze professionele zorg voor uw gazon, beplanting en waterpartijen garandeert een tuin die in topvorm is. Meer over tuinonderhoud. Grote tuinprojecten met houten constructies, groendaken, muurtuinen zwemvijvers, terrassen, verlichting Wij werken multidisciplinair en houden van uitdagingen! Meer over totaalprojecten. Stadstuin Centrum Gent.
Totaalrealisatie van uw tuin: van tuinontwerp tot tuinaanleg.
Van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinonderhoud. Kwaliteit en een perfecte afwerking staan voor ons centraal. Wij coördineren uw tuinproject van de opstart tot de afwerking en nemen alle tuinzorgen op ons. U geniet dus maximaal van uw tuin, het ganse jaar door. Klik gerust even door op onze diensten om te ontdekken hoe wij het verschil kunnen maken in uw tuin. Opritten en carport. Laat u inspireren door onze tuinblog. Onderhoud uw tuin met heerlijk bladeren ruimen. Heerlijk genieten van de najaarszon. ga naar onze tuinblog. Een greep uit onze realisaties. Zwembad: heerlijk genieten op vakantie in eigen tuin / Sint-Denijs-Westrem. Dakterras: een tuinbeleving op hoger niveau / Gent.
Prijslijst tuinonderhoud Oost West-Vlaanderen Limburg.
In dit systeem kunnen wij u direct zonder vooraf plaatsbezoek een uitvoerdatum meedelen. Dit is zonder meer de snelste manier om uw tuin terug in orde te krijgen! Voor BTW plichtige bedrijven’BTW-verlegd, volgens stelsel van medecontractant volgens art 20 van KB nr1.